Free Porn
1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet

iPhone-schermreparatie: 7 trucs voor een geweldige zakelijke suggestie? U kunt echt voor niets beginnen

Trending Post

iPhone schermreparatie is het geheim van een prachtig serviceconcept! Waarom? Het heeft alle elementen van een geweldige zakelijke suggestie.

( 1) Enorme behoefte.

(2) Grote omzetmarge.

( 3) Dynamisch groeiende markt.

( 4) Zuinig Snel begrip contour.

(5) Lage opstartkosten.

( 6) Weinig concurrentie.

( 7) Toegangsobstakel bekeken.

(1) Grote behoefte:

Talrijke iPhones, iPods en ook iPads zijn daadwerkelijk verkocht. De oplage van de Apple iPhone komt op gang met Verizon aan boord. Deze kans vloeit voorbij Apple Apple iPhone-reparatie naar verschillende andere populaire, hoogwaardige, dure tools, bijvoorbeeld de Android-telefoons.

(2) Grote winstmarge:

Als u afkomstig bent van een onderdelenverkoperclub, kost het glas, de digitizer en de 3M-pakking voor de meest voorkomende reparatie (gebroken glas) u ongeveer $ 7,00 per stuk. U betaalt $ 45 tot $ 99 voor de glasreparatie op de 3G of 3GS (de 4G kost ongeveer $ 134, maar de componenten kosten u meer). Laten we zeggen dat je in minder dan 15 minuten voor een 3GS-glas zorgt (echt typisch) en dat je gedeeltelijk $ 7 hebt uitgegeven? Je hebt een inkomen van ongeveer $ 38. Waar en wanneer heb je ooit eerder dat soort geld verdiend?

(3) Dynamisch groeiende markt:

In eerste instantie hebben we het hier over meer dan alleen iPhone-schermreparatie. We kijken naar ongeveer 7 punten die fout gaan, en produceren ook de Apple iPhone-reparatieactiviteiten. Bijvoorbeeld de reparatie van het LCD-scherm van de iPhone en de reparatie van de iPhone-batterij. Batterijen zijn minder dan $ 3. Voorbij de Apple-tools is een wereldbol snel vol met glazen schermen op kleine, nuttige en ook leuke tools. “Heeft Apple er echt niet op gelet dat het schermglas brak toen ze jet-glas van de concurrent op de 4G plaatsten? Sorry, maar het glas op de 4G is zo dun dat het beschadigd raakt, net als de 3G en 3GS. Deze markt breidt zich veel uit , veel sneller dan de reparateurs die het nastreven aankunnen!

(4) Goedkoop, snel begrip Curve:

Je kunt online een behoorlijk complete “mobiele reparatie van iPhones” -opleiding en leren krijgen voor minder dan $ 100. Het duurt ongeveer 12 dagen om erachter te komen voordat u uw eerste reparatie voor geld uitvoert.

( 5) Verlaagde opstartprijs:

In feite kunnen uw opstartkosten gemakkelijk nul zijn, aangezien het eerste dat u nodig heeft, beschadigde iPhones zijn, die u repareert terwijl u uitzoekt hoe u ze moet repareren, en u zult ze snel verkopen en op elk een inkomen verdienen . Als je één hand achter je rug hebt vastgebonden, kun je deze organisatie voor bijna niets laten beginnen.

(6) Weinig concurrentie:

Wanneer u voor het eerst begint, krijgt u zaken van Craigslist omdat het gratis is. Hoewel je misschien denkt dat CL extreem betaalbaar is voor iPhone-reparatie, hebben we onlangs 3 advertenties op een zondag gepubliceerd. Dinsdagochtend vroeg hadden we verzoeken om meer dan $ 2.000 aan provisie. Dat is GEEN echt competitieve markt! Realiseer je dit momenteel: Omdat CL gratis is, gebruikt 90% van alle mensen die reparatiewerkzaamheden aan Apple iPhones uitvoeren CL, maar ongeveer 10% van de mensen die hun Apple iPhone willen laten repareren, kijkt naar CL. Ja, 90% van de Iphone Scherm Reparatie vecht voor 10% van de zaken op CL! Het is een rel. Desalniettemin verdiende een gloednieuwe newbie-student $ 1500 in 3 dagen om van CL af te komen!

(7) Waargenomen toetredingsdrempel:

Niemand gelooft dat het heel gemakkelijk is om voor iPhones te zorgen – dat is het niet. Het is ook NIET zo moeilijk als jij en iedereen denkt! Mensen gaan er meteen van uit dat je moeilijke elektronicareparaties moet begrijpen en begrijpen. Hogwash, dat heb je niet nodig! Desalniettemin houdt deze perceptie van het grote publiek veel mensen buiten het bedrijf. Beter nog, individuen plaatsen onvolledige en ook misleidende reparatievideo’s op You Tube, zodat ze veel te dure onderdelen kunnen verkopen. Bekijk de opmerkingen van alle mensen die hun persoonlijke Iphone reparatie deventer beschadigd bij een poging ze te repareren! Desalniettemin kan bijna elke persoon met de juiste opleiding en hulp dit bedrijf doen.

Wat moet je nu doen?

Zou je binnen 12 dagen vanaf nu veel geld willen verdienen met iPhone Repair voor een totale opstartprijs van $ 97? [http://iPhoneRepairClub.com] Uw succes is verzekerd! Je kunt nu 4 gratis video’s krijgen op:

Latest Post